Las Vegas

50 tals kläder och boxningshandskar i Las Vegas

Las Vegas är kanske inte det mest udda turistmålet att åka till, men staden är så pass stor att det finns mycket att göra och upptäcka. Till exempel går det att syssla med boxning eller gå på galna temafester. 

Många kanske tänker på snygga 50 tals kläder och boxning. Det mest givna är givetvis dock spel. Här finns många olika platser att pröva lyckan på. Vi som står bakom sidan gjorde ett besök till den omtalade staden för att se den med egna ögon.

Roliga fester

Av en slump träffade vi på ett par bekanta på The Strip, och vi bestämde oss för att slå våra påsar ihop. De känner några sedan tidigare här, och vi kom på att vi skulle följa med dem till en fest de var inbjudna till. Temat var 50 tal – något som vi både hade tänkt på med staden Las Vegas. Vi såg framför oss hur människor i 50 tals kläder åkte runt på staden och hängde på caféer. För att komma i rätt stämning (och eftersom det var en maskerad) åkte vi till en affär för att köpa snygga 50 tals kläder. 50 tals kläder är inte särskilt svåra att få tag på, vi hittade en butik som bara låg några hundra meter från The Strip. När vi väl hade hittat våra kläder var det dags att dra till festen, och det skulle bli en av de roligaste kvällarna – någonsin.

Boxning

Båda vi som åkte är stora fans av boxning, och vi hade i förväg redan köpt biljetter till en stor match. Att se två favoritboxare dra på sig sina boxningshandskar och påbörja matchen var mäktigt – riktigt mäktigt. Vi önskade nästan att vi hade tagit med oss våra egna boxningshandskar och hade ett ställe att sparra på – men det fick vänta tills vi kom hem till Sverige igen.

Överlag är Las Vegas en stad som definitivt kan rekommenderas!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *