Göteborg

Tatuering Göteborg

Göteborg ligger väldigt nära oss men är ändå ett turistmål som får stå i skuggan av många andra. Om någon säger att den ska åka på en weekend någonstans, är det sällan ”Göteborg” man tänker på i första hand. Det är dock en stad för alla. Du som vill skaffa en tatuering, gå på nattklubbar och utforska barer har en del att göra. Men du som gillar historia, kultur och arkitektur går sannerligen inte utan aktiviteter under en vistelse här. Barnfamiljen, paret, kollegorna eller bara den som reser ensam – Göteborg har något för alla. 

Liseberg

Liseberg är en självklarhet för de flesta som besöker Göteborg för första gången. Det är även en självklarhet för Göteborgare att besöka – åtminstone någon gång per år! Här finns många bergochdalbanor, upplevelseattraktioner, restauranger och framträdanden på scen under sommaren. Många menar att det här är det absolut roligaste att göra i staden.

För den galna – Skaffa tatuering och utforska nattlivet

I Göteborg finns många olika tatueringsstudior. Den som vill skaffa en tatuering i Göteborg behöver knappast leta alltför länge. Du kan till exempel använda sidor som Tatueringgöteborg.nu för att snabbt hitta en studio.  En del som reser gillar att skapa sig ett särskilt starkt minne i staden man reser till genom en tatuering. Är man äventyrlig av sig kan det passa bra att göra detta och sedan utforska nattlivet när kvällen närmar sig. På andra långgatan och vid avenyn finns många pubar och lubbar där du kan träffa mängder av olika typer av människor.

Universeum

Gammal som ung – Universeum är helt klart fascinerande. Här kan du titta på exotiska djur i regnskogen, titta på fascinerande fiskar och inte minst se alla ovanliga växter – allt under ett och samma tak. Universeum passar de allra flesta, oavsett ålder och sällskap. Många som turistar i Göteborg besöker Liseberg den ena dagen och universeum den andra. Förutom det spännande djur- och växtlivet finns här även spännande, populärvetenskapliga experiment.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *